MULTIPLAZ -2500M UNIVERZÁLIS KÉSZÜLÉK

Hegesztés, vágás, forrasztás a jövő technikájával

A jövő technikája a mai árakon. A készülék a 26- odik Genfben rendezett találmányok kiállításán elnyerte a Grand Prix díjat.

A készülék alkalmas hegesztésre, vágásra és kemény forrasztásra. A plazma hegesztő berendezés egyesíti a lánghegesztés és a villamos ívhegesztés előnyeit. Láng maghőmérséklete elérheti akár a 8000 °C –t.

Könnyedén lehet szállítani, a készülék súlya mindössze 6 kp,

Hegeszteni lehet vele 0,5 mm-től 10 mm-ig acélötvözeteket, öntöttvasat, alumíniumot, színes fémeket, üveget.

A nagy lánghőmérséklet ellenére az anyag környezetét nem melegíti, így az nem deformálódik,

kevésbé vetemedik, kisebb káros feszültségek keletkeznek.. A plazmasugár varrat korrózióját megakadályozza. A hegesztés sebessége 2-3 szorosa lehet a hagyományos hegesztésnek. A varrat elő- és utómunkálata minimális.

Vágni lehet vele 10 mm vastagságig minden fémet (alumíniumot, saválló acélt, még krómot és a titánt is ),üveget, porcelán, követ és kőzetet. A vágási hulladékot nem égeti el, ezért felület minimális utómunkát igényel.

Keményforrasztásra alkalmas rézzel és ezüsttel is. A forrasztás sebessége 3 szorosa is lehet a hagyományosnak.

Használatához 220 V-os tápfeszültség, és óránként pár dl víz szükséges. Védőgáz nem szükséges hozzá.

Környezetet és a felhasználó egészségét nagyságrenddel kevésbé károsítja mint a hagyományos hegesztési eljárások. Ezért a hegesztési munkahely nem igényel rendkívüli szellőztetést. Kíméli a felhasználó légzőszerveit és tüdejét. Egészségre káros, rákkeltő gázok nem keletkeznek.

Energia megtakarítása 25-50 %-al kedvezőbb a hagyományos elektromos hegesztéseknél.

 

Magyarországon forgalmazza:     A készülék orosz gyártmányú, forgalmazását  a  $ magas  árfolyama  miatt szüneteltetjük !

Email:    multiplaz@freemail.hu                  tel.: